Recomanda-ne Cere o oferta
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile lucratoare
COMENZI LA: 0752 157 949
Luni-Vineri de la 09:00-18:30, Sambata si Duminica inchis

Despre noi

BINE ATI VENIT PE SITE-UL JUNGLE MEDIA!


Jungle Media va ofera o varietate mare de sisteme de expunere si printuri de mari dimensiuni pentru compania dumneavoastra. Putem pune in practica orice idee de promovare sau expunere, inclusiv idei iesite din comun.


Suntem direct producatori specializati in productie publicitara cu o experienta de peste 15 ani, iar serviciile si lucrarile noastre sunt de o calitate exceptionala, preturile fiind competitive.


Livrarea materialelor realizate se face intotdeauna in termenul si la calitatea dorita de client. Onoram comenzi venite din toata Tara.


Folosim materiale de la marci de renume precum AVERY, 3M si ORACAL. Acest fapt vine in completarea calitatii pe care o ofera imprimantele de ultima generatie Epson si Mimaki.


Mai mult, compania noastra include in orice proiect si serviciile de consultanta incepand cu autorizarea lucrarii, solutii tehnice, creatie, productie si montaj.


Va rugam verificati paginile Servicii si Produse pentru a alege exact ce aveti nevoie, sau trimiteti-ne o solicitare pentru Oferta Personalizata din pagina Cere o oferta.


Va asteptam!
Echipa Jungle Media
0752 157 949

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.