Recomanda-ne Cere o oferta
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile lucratoare
COMENZI LA: 0752 157 949
Luni-Vineri de la 09:00-18:30, Sambata si Duminica inchis

Termeni si conditii

Produsele si serviciile furnizate de Jungle Media SRL sunt descrise pe site precum si in prezentarile / ofertele comerciale trimise clientilor interesati.

Pretul unitar este specificat in oferat de pret, in dreptul fiecarui produs sau serviciu: cumulat (pentru produs plus personalizare) sau defalcat (pentru produs, personalizare, refacere personalizare, etc. la cerere). Produsele si personalizarile pot fi comandate impreuna sau separat. Preturile pentru serviciile de livrare sau de montaj (daca este cazul) sunt ofertate separat in functie de specificul si caracteristicile comenzii. Preturile produselor si serviciilor sunt exprimate in Euro si nu contin TVA. Facturarea produselor se va face in Lei la cursul BNR valabil in data emiterii facturii. Jungle Media SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile unilateral, fara notificare prealabila, in functie de decizia conducerii societatii.

Comenzile pentru produsele si serviciile furnizate de Jungle Media SRL trebuie sa contina cel putin urmatoarele informatii: numele companiei, numele persoanei care plaseaza comanda, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, datele de facturare si detaliile referitoare la comanda precum: denumire produs, cantitate, macheta (daca este cazul), solicitarea unui anumit termen de livrare (daca este cazul), etc. Dupa receptionarea comenzii, Jungle Media SRL va trimite un e-mail in care vi se vor solicita informatiile necesare (daca este cazul) pentru a putea prelua / finaliza oferta / comanda sau va trimite o confirmare de comanda cu detaliile acesteia: disponibilitatea stocului si / sau termenul de productie necesar pentru finalizarea produselor, suma si modalitati de plata, detaliile livrarii, termen de livrare, etc. O comanda se considera acceptata atunci cand este trimisa o confirmare de comanda electronica (e-mail) explicita din partea societatii catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Comunicarile facute pentru aflarea informatiilor necesare onorarii unei comenzi nu se considera confirmare electronica. In situatia in care Jungle Media SRL nu confirma comanda, aceasta se considera neacceptata.

Unele produse necesita o macheta grafica corespunzatoare in vederea realizarii personalizarii.

 

- Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, culorile printate pot diferi usor fata de culorile ce apar pe monitorul dvs sau pe alte materiale promotionale datorita unor factori precum: materialul pe care se printeaza, tipul cernelii, tehnologia de print, calibrarea monitorului dvs., etc. De aceea, recomandam tuturor clientilor efectuarea in prealabil a unei mostre gratuite de print pentru bunul de tipar (costul trimiterii probei de print cade in sarcina clientului). Solicitarea trebuie trimisa impreuna cu comanda sau ulterior, insa INAINTEA trimiterii machetei. Jungle Media SRL nu mai poate da curs solicitarilor sosite dupa inceperea producerii personalizarii!

 

- Va rugam sa verificati cu atentie machetele inaintea trimiterii sau aprobarii lor pentru print. Trimiterea machetei echivaleaza cu acceptul dvs. ca fisierul este corect, complet si bun pentru print pe produsele comandate. Jungle Media SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul, calitatea si rezolutia fisierelor trimise sau aprobate pentru productie.

- Clientul este raspunzator pentru respectarea prevederile legale si a drepturilor de proprietate intelectuala, industriala si de autor (inventie, inovatie, marca, desene si modele industriale, emblema, denumire, drept de autor, etc) referitoare la produsele si / sau personalizarea produselor comandate; indiferent daca macheta a fost realizata de client, Jungle Media SRL sau o terta parte.

Jungle Media SRL poate folosi, cu titlu exemplificativ al posibilitatilor de personalizare, in cataloage, pliante, website sau alte materialele publicitare proprii, poze ale produselor si serviciilor furnizate. Daca nu sunteti de acord ca Jungle Media SRL sa foloseasca denumiri, imagini si a fotografii ale produselor furnizate catre dvs., va rugam sa ne informati trimitand un e-mail in acest sens la adresa paul@junglemedia.ro

Cateodata, desi produsele apar ca disponibile pentru vanzare pe site-ul www.junglemedia.ro sau in diverse oferte trimise, exista posibilitatea ca datorita onorarii altor comenzi sosite in prealabil, stocul disponibil sa fie diminuat sau epuizat la momentul receptionarii unei anumite comenzi. Din acest motiv, informatiile privind disponibilitatea stocului de produse sunt valabile doar la momentul trimiterii ofertei si trebuie reconfirmate ulterior la momentul trimiterii comenzii. In situatia indisponibilitatii produsului pe stoc in cantitatea dorita, Jungle Media SRL va comunica clientului stocul ramas disponibil, termenul cand produsul va fi din nou pe stoc si / sau variante alternative de produs. Clientul poate accepta una din variantele propuse sau poate anula comanda. Jungle Media SRL nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru eventualele pierderi directe sau indirecte suportate de client datorita nedisponibilitatii stocurilor la momentul lansarii comenzii.

Clientul este de acord sa preia riscul pieirii si deteriorarii bunurilor la momentul predarii acestora de catre Jungle Media SRL, indiferent de plata pretului, incheierea contractului sau transferul dreptului de proprietate.

Clientul este obligat sa manipuleze si sa utilizeze produsele conform instructiunilor primite verbal si / sau scris in vederea asigurarii integritatii si calitatii acestora. Jungle Media SRL nu raspunde pentru deficientele aparute ca urmare a nerespectarii prescriptiilor de manipulare, transportare, conservare sau ca urmare a unui montaj sau utilizare incorecta.

 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.