Recomanda-ne Cere o oferta
LIVRARE RAPIDA
In maxim 3 zile lucratoare
COMENZI LA: 0752 157 949
Luni-Vineri de la 09:00-18:30, Sambata si Duminica inchis

Termeni si conditii

Site-ul JungleMedia reprezinta pagina oficiala a JungleMedia.

Utilizarea necorespunzatoare = utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Firmei sau altor persoane. JungleMedia asigura confidentialitatea datelor si a persoanelor care intra in contact cu noi prin intermediul acestui website ( email, telefon, formular de contact )

 Informatiile publicate pe site = informatii de interes general despre Firma, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Firma ca fiind de interes pentru Client.

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea JungleMedia.Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.


1. INFORMATII GENERALE


Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea JungleMedia. Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Acesta este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare. Acesti Termeni de utilizare pot fi modificati sau înlocuiti de alti termeni si conditii, de ex. pentru achizitionarea de produse si/sau servicii. JungleMedia si toate informatiile continute sunt proprietatea JungleMedia si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fara acordul JungleMedia.

Aceste website este reglementat de legea Româna ; vizitatorii internationali trebuie sa se asigure ca respecta legea aplicabila la nivel local. Întrucât prezenta informare poate suferi modificari în orice moment, fara notificare prealabila, va invitam sa consultati aceasta pagina în mod regulat.


2. RASPUNDEREA SITE-ULUI
Acest site este administrat de catre JungleMedia, proprietate  JungleMedia. In calitate de administrator ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare conform normelor în vigoare.
Aceste reguli precizeaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului JungleMedia si relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile în România si Uniunea Europeana.


3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA


CONTINUT WEBSITE
JungleMedia depune toate eforturile pentru a oferi un continut de încredere, însa, independent de grija si diligenta pentru modul de redactare a textului si publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informatiile furnizate pe acest website. JungleMedia îsi declina raspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informatiilor continute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul accepta sa foloseasca aceste informatii pe raspunderea sa asumata exclusiv si este invitat sa întreprinda toate verificarile necesare.


EXCLUDERI SI RESPONSABILITATI
JungleMedia detine, îsi rezerva si mentine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuala, inclusiv drepturile de autor pentru acest website si pentru informatiile continute de acestea. 

4. SECURITATE


Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.
JungleMedia se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.
Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.

5. CONDITII DE UTILIZARE


Puteti utiliza acest Website numai în conformitate cu Termenii si Conditiile de Utilizare prezente si, în orice caz, putesi folosi acest Website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislatia în vigoare, reglementarile si practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat. În special, sunteti de acord:
· Sa nu publicati, sa nu transmiteti sau sa nu distribuiti nicio informatie de natura obscena, defaimatoare, nelegala sau de natura sa produca prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;
· Sa nu utilizati acest Website într-o maniera de natura sa încalce drepturile altor persoane;
· Sa nu efectuati rezervari neautorizate, false sau frauduloase;
· Sa nu utilizati niciun software, procedura sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca sa împiedicati buna functionare a Website-ului, fie manual, fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încarcarea sau accesarea de fisiere care contin date modificate sau virusuri;
· Sa nu degradati, modificati sau schimbati aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcatuiesc;
· Sa nu întreprindeti nicio actiune susceptibila de a provoca trafic nerezonabil sau disproportionat pe Website sau pe o infrastructura asociata;
· Sa nu obtineti sau sa nu încercati sa obtineti acces neautorizat la niciuna dintre retelele noastre, prin orice mijloace.

Fara a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse în cadrul acestor termeni si conditii, (indiferent daca acestea sunt legale sau nu), JungleMedia îsi rezerva dreptul de a refuza accesul la acest Website în cazul în care considera (conform propriilor criterii), ca sunt încalcate oricare din prevederile acestor Termeni si Conditii de Utilizare.

Prin urmare, prin continuarea accesarii sau utilizarii acestui Website, va exprimati acordul de a respecta modificarile acestor Termeni si Conditii de utilizare. 

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.